Blíží se konec prázdnin,aneb menší informačka+deník

04.08.2015 08:39

Čauky!Jak jistě už všichni víte je srpen,to to letí!No a v tom případě se blíží i škola,děsné učení.....posuďte sami.Já pudu do páté třídy a budu dělat přijmačky na gympl,takže nevím jak to v příštích letech bude z webem:(.Možná zkončím,možná bude méně aktivní.Já osobně bych byla pro druhou možnost,ale nevím jak to bude....možná se na ten gympl ani nedostanu,ale stejnak by bylo dost učení:(Zkrátka a jednoduše se nejspíš triskovou rychlostí blíží konec blogu,ano nerada to říkám.Když jsem nemohla spát,tak jsem na tom dost dumala a skoro u toho brečela.Já nehci zničit všechnu tu svoji přáci,kterou jsem pořádně dlouho tvořila,strávila na ní hodiny a hodiny práce,díky které jsem našla spoustu úžasný blogů a bloggerů.......já to prostě nehci udělat!Hele dost Vladi!Půjdeme radši k té veselejší zprávě:)Asi tak před týdnem(Ano už jsem o tom chtěla psát článekXD) jsem se zůčastnila dvou soutěží.Jedné na hpd na blogu KETRINKY1,která se jmenovala Obrázek pro blog.A představte si já skončila druhá!!!Zítra dostanu diplom,jupí!Sice se můj obrázek nestane loge jejího blogu,ale mám radost že budu mít svůj první diplom za soutěž!(Vyhodnocení soutěže zde).Ta druhá ještě nevyhlášená je z blogu Tuleně a Mishelle(Promiň jestli je to jméno špatně),to znamená že z blogu mých SB.Tato soutěž je O nejhezčí zvířátko,já v ní soutěžím z Četíkem.Tak uvidíme jestli něco vyhrajeme:)A ikdyž ne,budu ráda že jsem se zůčastnila.Jo a ještě takové menší tajemství,musela jsem to posílat znovu,takže doufám že vezme to druhéXDTak držte palečky:)

 

PS: Pokud v té druhé soutěži něco vyhraju,dám sem místo Music něco jako reklami a diplomky:)

Komentáře,komentíky:)

Skončit by byla škoda

crazy-cloverleaf | 05.08.2015

Ahoj, promiň, že jsem teď strašně dlouho nebyla na tvém blogu, ale to víš prázdniny .... Měla jsem toho hodně a často nebyla doma. Dovolená, kamarádi, tábory, výlety, ... A teď mě možná čeká ještě druhá dovolená, i když to není jistý. Ale k tvému článku: Byla by určitě velká škoda, kdybys s blogem úplně skončila. Ale chápu, že na gymplu a hlavně v prvním ročníku to asi bude dost těžké. Tak by sis třeba mohla dát půl roku pauzu a pak se zase vrátit. A nebo prostě psát články jen občas, když budeš mít čas. Ale být tebou, tak hned nekončím úplně. :)

Re: Skončit by byla škoda

Růžová růže | 05.08.2015

Já jsem u vás taky děsivě dlouho nebyla,no byla ale nekomentuju.Já asi neskončím,ale nevím jak to bude:(

nono

Nicy | 05.08.2015

Když pises je jsou ti maminky na nic. Tak bych vyhlásila soutěž o částečnou adminku.

Je to pouze můj navrh

Re: nono

Růžová růže | 05.08.2015

Zbláznila ses?TO by musel být ledatak konkurz,já taková nejsem.Zbytečně bych z toho měla hlavu na balon.Zase můj názorXD

Zprávy

Frances Jane | 04.08.2015

To by mě mrzelo kdyby jsi skončila :( gratuluju k druhému místu už jsem na diplom zvědavá :) a držím pěstičky at v té druhé soutěži vyhraješ :)

Re: Zprávy

Růžová růže | 05.08.2015

Mě by to bylo taky líto,protože jak už jsem psala v článku dalo mi to dost práce a našla jsem děsně fajn lidi..:)

No...

Elicek | 04.08.2015

Vladi jak víš mám web, já se dostala na gympl a také jsem dělala zkoušky a přijímačky a web jsem utáhla... Teď mě přestal bavit ale to neznamená že se to stane i tobě takže rada zní: Pokračuj s tím v pětce a poté se rozhodni sama jak to na tebe bude... Jinak máš i pomocné adminy kteří moou vydávat články a ty kdy budeš mít čas vydáš svů... Já svůj web asi zruším ale ty si ze mě neber příklad! :)

Re: No...

Růžová růže | 05.08.2015

Ty ho hlavně neruš,měj chvilku pauzu,uvidíš za chvíli to bude lepší:)No co se týče pomocných adminek,jsou mi na nic...:(Anetka může přidávat max. obrázky a to přeze mě a Terka nemá vůbec čas....:(Už se skoro nevídáme,furt je pryč nebo se musí starat o ségru.V pětce ve webu 100% pokračovat budu,je to můj koníček!:3

Re: Re: No...

Elicek | 05.08.2015

Máš pravdu asi si dám jen pauzu...
A dobře je žo to bereš jako svůj koníček..
Přeji ti hodně úspěchů a ať se dostaneš na gympl! :D

Re: Re: Re: No...

Růžová růže | 07.08.2015

Pssst!Je to tajemství,já na ten gimp apsolutně nehciXD

<< 1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek